2023 Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni 10 Temmuz 2023’de İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin ERKUL ve Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Fakülte akademik ve idari personeli ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, konserin ardından rektör yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Onur ÖZBEK ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ERKUL’un konuşmalarıyla devam etti. Bölümün akademik personelinin hazır bulunduğu törende mezun öğrencilere diplomaları verildi ve ardından dereceye giren öğrencilere bölüm başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali YOLCU tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Mezuniyet Töreni, fakültedeki tüm bölümlerin  kep atmasıyla sona erdi.