"Azerbaycan'dan Kosova'ya Türkiye Dışındaki Çağdaş Türk Edebiyatları" Paneli Yapıldı

resim935836

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından organize edilen "Azerbaycan'dan Kosova'ya Türkiye Dışındaki Çağdaş Türk Edebiyatları" adlı panel Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam yaptı. Panele konuşmacı olarak ÇOMÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İsmail, Rusya Yazarlar Birliği ve Avrasya Yazarlar Birliği üyesi Afak Şıhlı, Balkan Aydınları ve Yazarlar Birliği Genel Başkanı Osman Baymak katıldı.

Panelin sonunda Prof. Dr. Ramazan Gülendam tarafından katılımcılara günün anısına hediye takdim edildi.