2022 yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık, fakülte akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, ÇOMÜ Marşı ve Üniversite Tanıtım filminin ardından gerçekleşen konserle devam etti.

Törende Bölümümüz öğrencilerine diplomalarını Bölüm başkanımız Prof. Dr. Gülgün ERİŞEN YAZICI takdim etti. Ardından Bölümümüzde dereceye giren öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi ve Fakültedeki tüm bölümlerin  kep atma töreniyle mezuniyet töreni sona erdi.