Üniversite Öğrencileri Araştırma Destek Programları Bilgi Günü ve Proje Yazma Etkinliği

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Proje  Ofisi  Koordinatörlüğü tarafından,  Trakya  Üniversiteler  Birliği  (TÜB) kapsamında, ön lisans ve lisans öğrencilerimizinaraştırma süreçlerine projeler ile katılımını desteklemek üzere  14  Nisan  2023  tarihinde  çevrimiçi  olarak ''TÜBİTAKBİDEB  2209-A/B  Üniversite ÖğrencileriAraştırma Destek Programları Bilgi Günü ve Proje Yazma Etkinliği'' düzenlenecektir.

TÜBİTAK  Bilim İnsanı  Destekleme ProgramıBaşkanlığı(BİDEB)  2209 Programının amacı,üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini "Sürdürülebilir KalkınmaAmaçları (SKA)" çerçevesinde,  projeler  yoluyla  araştırma  yapmaya  teşvik  etmek;  ön  lisans  öğrencilerine  ise  lisans öğrenimi  öncesinde  proje hazırlama  kültürü kazandırmaktır.

2209-A  ve  2209-B Programı çağrıları  25 Nisan 2023'te açılacak olup başvurular 26 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir.BİDEB  2209  A/B  Üniversite ÖğrencileriAraştırma  Destek Programları  Bilgi  Günü  ve  Proje Yazma Etkinliği,  Trakya  Üniversiteler Birliği  üye  üniversitelerine  ve  tüm paydaşlarımıza açık  olup; etkinlik afişi,içeriği ve Zoom linki ekte sunulmaktadır.

Ekler

Proje bilgileri.pdf