Sosyal Transkript Yönergesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde kayıtlı öğrencilerin katıldığı topluma ve bilime faydalı bütçeli veya bütçesiz bilimsel, kurumsal ve sosyal her tür kanıtlı etkinlik, faaliyet ve projenin kayıt altına alınması ve belgelendirilmesi istenmektedir. Bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için ekteki puan cetveli ve yönergeye bakılabilir.

Aşağıdaki konularda belgelendirilebilen her türlü kanıtlı etkinlik için sosyal transkript verilebilmektedir:

Sosyal Bilimler alanında; insan kaynakları, kariyer yönetimi, etkin iletişim teknikleri, beden dili, hitabet  sanatı,  zaman  yönetimi,  kurumsal  yönetim,  kurumsallaşma,  kurum  kültürü,  bilinçli  kaynak yönetimi ve yatırımcılık, kalite yönetimi, verimlilik,yerli ve milli üretim, büyüme ve kalkınma ekonomisi, girişimcilik,  liderlik,  sosyal  girişimcilik,  sosyal  yenilikçilik, sosyal  sorumluluk,  dezavantajlı  bireyler, toplumsal cinsiyet eşitliği, bağımlılıklarve bağımlılıklardan korunma yöntemleri, gönüllülük,sivil toplum kuruluşları, kültür, sanat, spor, trafik kazalarından korunmave ileri sürüş teknikleri,öğrenci toplulukları, ekonomi, finans, bankacılık, sigortacılık,lojistik,işletme yönetimi, kamu yönetimi, maliye, uluslararası finans,  uluslararası  ilişkiler, katılım  bankacılığıgibi  konularda  ders  dışı  her tür  eğitim,  sertifikasyon, inovasyon, araştırma-geliştirme projesi, etkinlik ve faaliyeti.

document (27).pdf
document (28).pdf