AZAMİ ÖĞRETİM SÜRESİNİ AŞAN VE EK SINAV HAKKI TANINAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

AZAMİ ÖĞRETİM SÜRESİNİ AŞAN VE EK SINAV HAKKI TANINAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!https://fef.comu.edu.tr/arsiv/duyurular/azami-ogrenim-suresini-dolduran-ogrencilerin-dikka-r788.html adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Üniversitemiz Önlisans-Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 23/1-e maddesi uyarınca alınan Ek Sınavlar ile ilgili Fakültemiz Yönetim Kurulunun kararına göre  azami öğrenim süresi 7 (yedi) yıl sonunda kayıtlı olduğu programdan mezun olabilmek için Fakültemiz son sınıf öğrencilerine, başarısız oldukları (FF, FD, YS-Harf Notu) bütün dersler için 2020-2021 Eğitim-Ögretim Yılı sonunda 2 ek sınav hakkı tanınmıştır.

Ek sınavlara girmek isteyen öğrencilerin başvurularının ve sınavlarının aşağıda belirtilen tarihlerde yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

1. EK SINAV

Son Başvuru Tarihi (Yaz Okuluna Giden Öğrenciler için) 07 Eylül 2021